Temple Run Downloaden

Ben je overtuigd van Temple Run en wil je de app direct op je telefoon of tablet installeren? Hier vind je meer informatie over het downloaden en installeren van Temple Run. Op dit moment kun je Temple Run downloaden voor Android smartphones, Android tablets en voor iPhone en iPad.


Wegens het grote succes zal Temple Run zeer waarschijnlijk binnenkort ook uitkomen voor Windows Phone. Dus heb je een telefoon die draait op Windows? Nog even geduld dus. Op diverse fora en blogs gaan de geruchten dat er een Windows versie komt. Er is op dit moment helaas geen aanleiding om een Blackberry versie van Temple Run aan te kondigen.

Temple Run direct downloaden voor Android? Zie de handleiding op Temple Run Android om de game direct te downloaden voor jouw Android telefoon! Temple Run direct downloaden voor iPhone? ZIe de handleiding op Temple Run iPhone om de game direct te downloaden voor jouw iPhone! Op dit moment is er nog geen Temple Run versie voor Windows en Blackberry. Houd onze website in de gaten voor updates van Temple Run voor deze besturingssystemen! Ook zijn we bezig met een pagina voor de iPad, Tablet, iPod Touch, en Temple Run PC.